Douanenieuws en sectorupdates

Filter de updates volgens een categorie

Alle updates
Eigendomsrecht
EORI-nummer
EU
Groot-Brittannië
Handelsakkoord
Japan

Nieuwsberichten

11.09.21
Customs - Nieuws
De stijgende nood aan kwalitatief hoogstaande zorg, maakt dat Remant Customs bijdraagt aan de realisatie van de Global Mercy.
Lees meer
28.09.18
Customs - Nieuws
Na de rebranding is de uitbreiding, herschikking en verfraaiing van onze kantoren een tweede belangrijke werf voor 2018. Remant Customs heeft hier de eerste stap gezet en heeft haar nieuwe thuishaven aan de Godefriduskaai aan het MAS in Antwerpen.
Lees meer
28.04.22
Remant - Nieuws
Remant Transport Architects doneerde voor de tweede keer een mooie hoeveelheid hardware aan de organisatie Close The Gap.
Lees meer
25.08.21
Remant - Nieuws
De medewerkers van Remant Groep lieten zich de afgelopen maanden van hun sportieve kant zien. Al wandelend, fietsend of lopend legden ze 80.150 km af.
Lees meer
21.07.21
Remant - Nieuws
Lees meer
19.02.21
Remant - Nieuws
Remant verwelkomt Diego Barriga om samen met Steve Alaerts Foodcareplus en Lancaster Logistics aan te sturen.
Lees meer
02.06.20
Remant - Nieuws
Remant biedt haar klanten van de verschillende business units ondersteuning bij Project Logistiek en Speciaal Transport. Dankzij jarenlange ervaring in complexe leveringen qua gewicht, omvang, traject, moeilijk bereikbare bestemmingen ... kunnen we onze klanten hier volledig in ontzorgen.
Lees meer
19.03.20
Remant - Nieuws
Naar aanleiding van de beslissingen die onze regering heeft genomen omtrent het Coronavirus/COVID-19 en ieders verantwoordelijkheid, hebben we besloten om onze manier van werken tijdelijk aan te passen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk in te perken.
Lees meer
05.03.20
Remant - Nieuws
We zetten graag enkele van onze collega's in het zonnetje naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag op 8 maart. Eveline Quintelier, Receptioniste en Annick Pauwels, Transport Architect zijn slechts twee van de vrouwelijke krachten die dagelijks hun schouders zetten onder het succes van Remant.
Lees meer
Aan het laden