Douanenieuws en sectorupdates

Filter de updates volgens een categorie

Alle updates
CBAM
Chemicals
Dual Use
Eigendomsrecht
EORI-nummer
EU
Groot-Brittannië
Handelsakkoord
Japan
Rusland
Staal

Nieuwsberichten

12.03.24
Customs - Nieuws
Nieuw portaal biedt visibiliteit van de internationale douaneorders.
Lees meer
21.04.23
Customs - Nieuws
Medewerkers van Remant Globe Logistics en Remant Cool Logistics volgen training over de belangrijkste uitgangspunten van de AEO certificering en richtlijnen vanuit de Douane.
Lees meer
11.09.21
Customs - Nieuws
De stijgende nood aan kwalitatief hoogstaande zorg, maakt dat Remant Customs bijdraagt aan de realisatie van de Global Mercy.
Lees meer
28.09.18
Customs - Nieuws
Na de rebranding is de uitbreiding, herschikking en verfraaiing van onze kantoren een tweede belangrijke werf voor 2018. Remant Customs heeft hier de eerste stap gezet en heeft haar nieuwe thuishaven aan de Godefriduskaai aan het MAS in Antwerpen.
Lees meer
15.03.24
Remant - Nieuws
Remant ontmoet logistieke talenten tijdens jobbeurzen.
Lees meer
19.09.23
Remant - Nieuws
Remant opent de deuren van 'Atlantic'; een eigentijdse ruimte voor ontmoeting, ontspanning en training voor medewerkers en klanten.
Lees meer
18.09.23
Remant - Nieuws

We werken aan een duurzame strategie om mee oplossingen te bieden voor de uitdagingen waar we met zijn allen voor staan.

Lees meer
23.12.22
Remant - Nieuws
Onze appelverkoop voor De Warmste Week - met steun van de Belgische Fruit Veiling - heeft 2.235,00 euro opgebracht. Er werd symbolisch voor elke medewerker een extra zakje besteld. Deze appels hebben we vandaag aan de Antwerpse Voedselbank geschonken. Zo hebben we met één actie twee doelen kunnen steunen.
Lees meer
28.04.22
Remant - Nieuws
Remant Transport Architects doneerde voor de tweede keer een mooie hoeveelheid hardware aan de organisatie Close The Gap.
Lees meer
Aan het laden