Onze douaneoplossingen voor een vlotte supply chain, ook na de Brexit

  Een vlotte goederenstromen tussen EU en UK

  Onze speciale Brexit-desk staat voor u klaar

  De wetgeving en de douanetarieven voor de goederenstroom tussen Europa en het Verenigd Koninkrijk zijn sterk veranderd na de Brexit. Bij Remant Customs gaan we deze uitdagingen op vlak van douaneafhandeling oplossingsgericht tegemoet. We adviseren u zodat uw supply chain optimaal blijft lopen. 

  Het team van onze Brexit desk begeleidt u doorheen de veranderingen na de Brexit. Onze Customs Architects hebben de kennis van de Belgische douanewetgeving. Ons team bij Remant Derudder in Le Havre, Frankrijk heeft alle expertise over de Franse douanesituatie.

  Voor elke in- of uitvoer naar of uit het Verenigd Koninkrijk geldt voortaan een aangifteverplichting op dezelfde wijze als voor goederen uit derde landen naar de Europese Unie:

  • douane-inklaring,
  • veterinaire of fytosanitaire controle,
  • normatieve controle (CE-normen, standaard speelgoed, enz.),
  • conformiteit voor Europese normen,
  • bio

  Wilt u uw supply chain met het VK veiligstellen? Wij ondersteunen u.

  Bij Remant Customs kennen we de nieuwe regelgeving, die gevolgen heeft voor het vervoer van goederen tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk. Wij volgen de verdere ontwikkelingen na de Brexit op, meer in het bijzonder op het douaneaspect en de toekomstige inzet van Britse IT-douanesystemen.

  Onze Customs Architecten kennen de Belgische situatie. Ons team in Le Havre, Frankrijk bij Remant Derudder heeft alle expertise met betrekking tot de Franse douanesituatie.

  Als expediteur en douane-agent is Remant Groep reeds actief in alle belangrijke zeehavens in Frankrijk en België. Dit maakt ons tot uw ideale partner voor de douane over het Kanaal. Wij kunnen de aangiftes en andere gerelateerde administratie via de Belgische en Franse havens verzorgen.

   

  Op onderstaande websites vindt u aanvullende informatie:

  Wacht niet langer om uw logistieke plannen te verzekeren

  Contacteer ons voor meer informatie

  Onze expertise

  Douane-vertegenwoordiging

  Als zelfstandig en neutraal agentschap kunnen we u volledig ontzorgen in nationale en internationale douane- en handelsformaliteiten.

  Lees meer

  Ontzorging van douaneactiviteiten